Cheesecake / Pască fără aluat
Reteta culinara Cheesecake / Pască fără aluat din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cheesecake / Pască fără aluat
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cheesecake / Pască fără aluat
O reteta cu putini carbohidrati si fara gluten caci facuta cu indulccitor natural si cu faina de bambus fara carbohidrati. Puteti pune zahar si faina normala dacac doriti. https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/cheesecake-pasca-low-carb-fara-gluten.html
650 branza de vaci cremoasa 5 oua 8 linguri indulcitor erithritol sau 150 gr de zahar 1 lingurita aroma de vanilie 2 linguri de faina fara carbohidrati sau faina normala 100 gr de unt moale 3 linguri smantana stafide, fructe confiate , nuciPuteti separa albusurile de galbenusuri si adauga la sfarsit albusurile baute spuma. Am pus ouale intregi de data aceasta si a iesit la fel de bun.
Deci bateti ouale intregi cu indulcitorul timp de 5 minute.
Incorporati branza , untul moale sau topit si racit. Amestecati bine.
Puneti smantana si faina, adaugati vanilia si stafide sau fructe confiate.
Incalziti cuptorul la 170°C.
Ungeti forma si varsati compozitia.
Am facut 2 bucati, una mai mare de 18 cm si una mica de 10 cm.
Dati la cuptor timp de 45 de minute pentru pasca mica si 55 de minute pentru cea mai mare.
Lasati sa se raceasca, dati la rece 4-5 ore (o noapte ideal ).
Scoateti din forma, decorati si serviti.
Ingrediente Cheesecake / Pască fără aluat
650 branza de vaci cremoasa
5 oua
8 linguri indulcitor erithritol sau 150 gr de zahar
1 lingurita aroma de vanilie
2 linguri de faina fara carbohidrati sau faina normala
100 gr de unt moale
3 linguri smantana
stafide, fructe confiate , nuci