Cheesecakes vegan
Cand cineva este vegan este deja limitat la consumul de lapte sau oua, ingrediente minim necesare intr-un desert. Din fericire, exista alternative, iar astazi va oferim prajiturele cheesecakes usor de facut si fara gluten ! Mai mult decat atat, nici cuptorul nu trebuie folosit la realizarea acestui desert!
Instructiuni de preparare Cheesecakes vegan
Acoperiti nucile cajou cu apa si lasati sa se inmoaie timp de 2 ore.
Puneti migdale in blender si maruntiti-le, apoi puneti si curmalele si maruntiti iar.
Puneti amestecul in partea de jos a fiecărui cerc pentru cheesecake si presati bine.
Scurgeti nucilecaju de apa si amestecati-le cu smantana de cocos. Se adauga uleiul de nuca de cocos si siropul de agave si se amesteca bine.
Puneti 2 linguri din acest amestec in fiecare cerc si dati la rece timp de cel putin 12 ore.
Indepartati cu grija cercul si decorati lamaie si coaja de lamaie sau fructe rosii.
Gata!
Ingrediente Cheesecakes vegan
200 caju (crud)
200 migdale crude
150 gr curmale fara samburi
200 ml smantana de cocos
1 lingura de ulei de cocos
3 linguri de sirop de agave
Lamaie
Fructe rosii