Chiftele umplute cu mozzarella

Reteta culinara Chiftele umplute cu mozzarella din categoria Dulciuri. Cum sa faci Chiftele umplute cu mozzarella

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele umplute cu mozzarella

 

INGREDIENTE
500 g carne tocata de porc(am folosit pulpa) 300 g carne tocata tocata de pui 2 oua 3 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine 1 ceapa medie sare piper boia de ardei 1 capatana usturoi cimbru uscat rozamarin uscat patrunjel verde 300 g mozzarella

Intr-un bol mai mare amestecam carnea de porc cu carnea de pui,adaugam condimente dupa gust,ceapa data prin razatoare si stoarsa bine.

Usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat marunt,ouale batute putin,painea si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Dam la rece 30 min dupa care cu mainele umede formam chiftelele.

Fiecare o aplatizam si adaugam cate o bucata de mozzarella si le inchidem bine.

Repetam pana ce terminam,le asezam pe un tocatot.

Le prajim in uleiul incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie

Ingrediente Chiftele umplute cu mozzarella

500 g carne tocata de porc(am folosit pulpa)

300 g carne tocata tocata de pui

2 oua

3 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine

1 ceapa medie

sare

piper

boia de ardei

1 capatana usturoi

cimbru uscat

rozamarin uscat

patrunjel verde

300 g mozzarella

Categorii