Chiftele umplute cu mozzarella
Reteta culinara Chiftele umplute cu mozzarella din categoria Dulciuri. Cum sa faci Chiftele umplute cu mozzarella
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele umplute cu mozzarella
INGREDIENTE
Intr-un bol mai mare amestecam carnea de porc cu carnea de pui,adaugam condimente dupa gust,ceapa data prin razatoare si stoarsa bine.
Usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat marunt,ouale batute putin,painea si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Dam la rece 30 min dupa care cu mainele umede formam chiftelele.
Fiecare o aplatizam si adaugam cate o bucata de mozzarella si le inchidem bine.
Repetam pana ce terminam,le asezam pe un tocatot.
Le prajim in uleiul incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.
Le scoatem pe un servetel de bucatarie
Ingrediente Chiftele umplute cu mozzarella
500 g carne tocata de porc(am folosit pulpa)
300 g carne tocata tocata de pui
2 oua
3 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine
1 ceapa medie
sare
piper
boia de ardei
1 capatana usturoi
cimbru uscat
rozamarin uscat
patrunjel verde
300 g mozzarella