Chutney de struguri si ceapa

Reteta culinara Chutney de struguri si ceapa din categoria Sosuri. Cum sa faci Chutney de struguri si ceapa
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chutney de struguri si ceapa
Asta toamna tot facind conserve si zacusti, am dat de aceasta reteta intr-o revista. Chutney este un termen englezesc, mai bine zis este un sos gros sau pasta folosit la asezonarea carnii si a legumelor, cu un gust interesant dulce-picant-sarat-acrisor. Se poate prepara in mai multe combinatii, depinde doar de gustul fiecaruia, combinatie de mirodenii, fructe si legume, uscate sau proaspete. Astazi am deschis un borcan de sos pe care l-am servit alaturi de carne. Asa ca va dau si voua reteta...
Ingrediente Chutney de struguri si ceapa
250 gr struguri negri
4 cepe rosii mari
2 lamai
300 gr zahar
jumatate lingurita piper
2 lingurite sare
un ardei iute
o cana otet de mere