Ciocolata de casa fara foc

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciocolata de casa fara foc

Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta mai grosuta, nu foarte tare insa nici foarte fluida. Se ung cu ulei de floarea soarelui (sau de rapita) formele de bomboane (sau o tava sau chiar formele pt gheata) si se toarna compozitia in ele. Se niveleaza si se da la congelator pana se intareste. Au un gust incredibil de cremos, datorat fructului de avocado insa sunt si ferme precum ciocolata normala din cauza uleiului de palmier. Incredibil de gustoasa! Va garantez ca veti uita rapid ciocolata din comert!

Ingrediente Ciocolata de casa fara foc

4 lg ulei de palmier (sau ulei de cocos)

1 avocado

1 cana de apa (sau mai putin)

3-4 picaturi esenta de vanilie

3 lg miere (daca vrei mai dulce pune 4 lg)

1 mana migdale macinate grob

75 g cacao pudra (sau mai putina dac nu iti place ciocolata amara)

Categorii