Ciocolatina

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciocolatina

Se topeste ciocolata untul si laptele la ben marie pina este o crema fina se adauga restul componentelor treptat se amesteca bine. O tava lunga de chec pe care o tapetam cu naylon care sa fie si pe delaturi. Turnam compozitia in tava compozitia trebuie sa fie consistenta-oacoperim cu naylon si lasam la frigider pana a doua zi. Cand dorim sa servim o scoatem din tava si taiem felii subtiri.Este gustoasa si usor de facut.Din aceiasi compozitie se pot face si fondante luand cantitati mici din compozitie si le tavalim in viermisori de ciocolata sau cocus macinat si le asezam in manjete mici de hartie.

Ingrediente Ciocolatina

250 gr biscuiti facuti faina

1/2pahar de lapte

50 gr de unt

200 gr de ciocolata amara

1/2pahar de nuci prajite si taiate bucatele

2linguri de lichior din care va place

50 gr de stafide-le punem in cele 2 linguri de lichior sa se macereza.

Categorii