Ciorba acra de iarna
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba acra de iarna
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba acra de iarna
Legumele se curata si se taie marunt dupa dorinta.
Ceapa, morcovii, albitura, ardeii se pun intr-o oala cu uleiul si se calesc 4-5 minute.
Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.
Se pune piper.
Se adauga mazarea, fasolea si cartofii taiati cuburi.
Se fierb 15-20 minute si se adauga rosiile taiate si zeama de varza dupa gust.
Se mai fierbe 5-6 minute si se potriveste de gust.
Se pune la final verdeata tocata marunt si este gata.
Se poate manca si cu smantana.
Pofta Buna!
Ingrediente Ciorba acra de iarna
3 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 telina mica
300g mazare congelata
300g fasole verde congelata
4 cartofi
2 cepe
100g ardei taiati congelati
100g rosii taiate din conserva
1 legatura leustean din congelator
1 legatura marar din congelator
50ml ulei
2 litri zeama de varza
piper