Ciorba acra de iarna

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba acra de iarna

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba acra de iarna

3 morcovi 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina mica 300g mazare congelata 300g fasole verde congelata 4 cartofi 2 cepe 100g ardei taiati congelati 100g rosii taiate din conserva 1 legatura leustean din congelator 1 legatura marar din congelator 50ml ulei 2 litri zeama de varza piper

Legumele se curata si se taie marunt dupa dorinta.

Ceapa, morcovii, albitura, ardeii se pun intr-o oala cu uleiul si se calesc 4-5 minute.

Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.

Se pune piper.

Se adauga mazarea, fasolea si cartofii taiati cuburi.

Se fierb 15-20 minute si se adauga rosiile taiate si zeama de varza dupa gust.

Se mai fierbe 5-6 minute si se potriveste de gust.

Se pune la final verdeata tocata marunt si este gata.

Se poate manca si cu smantana.

Pofta Buna!

 

Ingrediente Ciorba acra de iarna

3 morcovi

1 radacina patrunjel

1 radacina pastarnac

1 telina mica

300g mazare congelata

300g fasole verde congelata

4 cartofi

2 cepe

100g ardei taiati congelati

100g rosii taiate din conserva

1 legatura leustean din congelator

1 legatura marar din congelator

50ml ulei

2 litri zeama de varza

piper

Categorii