Ciorbă ciobănească de miel

Reteta culinara Ciorbă ciobănească de miel din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorbă ciobănească de miel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorbă ciobănească de miel

 

Prim drumețiile noastre am învățat că la stână, nimic nu se aruncă, totul se folosește! Așa am auzit că mațele de miel sunt foarte gustoase în ciorbă. Mulțumesc Bunica și Ina pentru sfaturile privind curățarea lor! Am sunat și o ciobăniță, care, mi-a dat varianta finală! Știu că unii Bucătărași sunt sceptici, dar sincer am probat, mâncat și încă nu am ”murit”!

Ingrediente Ciorbă ciobănească de miel

căpățână de miel,

șira spinării cca. 5 bucăți,

mațele mielului,

mălai cca. 100 g,

morcov,

telină,

păstârnac,

ceapă galbenă,

ceapă verde,

usturoi verde,

sare iodată,

piper proaspăt măcinat,

foaie de dafin,

gălbenuș de ou 3 bucăți,

iaurt de capră cca. 300 ml

Categorii