Ciorba cruda de telina

Reteta culinara Ciorba cruda de telina din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba cruda de telina

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cruda de telina

 

Cand am inceput sa experimentez alimentatia fara foc, am incercat si cateva supe/ciorba crude, dar nu am prea fost incantata de rezultat, asa ca le-am lasat o perioada deoparte. Avand insa ocazia sa gust din cateva supe/ciorbe crude care mi-au placut tare mult, am inceput sa mai prind curaj. Inca nu sunt multe care imi plac, dar mai experimentez. Reteta de fata (cu mici modificari) am primit-o de la o persoana draga, care a participat la cateva din ateliere pe care le-am sustinut in Cluj. Multumesc tare mult pentru reteta Rodi. Este o adevarata incantare pentru mine.

Ingrediente Ciorba cruda de telina

1 radacina de telina de marime medie (cea pe care am folosit-o a cantarit 230 gr dupa ce am curatat-o)

1 cana de apa

zeama de la jumatate de lamaie

2 catei usturoi

1 lingurita ulei de cocos preset la rece (sau alt ulei presat la rece)

2 linguri caju (optional)

1 morcov

½ ardei rosu

2 linguri seminte de canepa

2-3 fire de patrunjel

Sare dupa gust

Categorii