Ciorba cu arome si culori tomnatice
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba cu arome si culori tomnatice
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba cu arome si culori tomnatice
Eu cand am pofte, pai am, nu ma incurc.....si uite pofta ce-am poftit...achizitionasem de la Festivalul Cascavelei de la Valea Doftanei niste carnaciori de oaie, subtiri, uscati si un pic mai piscatori si, ce mi-am zis, astia merg la fix intr-o ciorba de fasole boabe...zis si facut.....acum sunt plina, abia mai pot sa scriu reteta....emoticon rostogolindu-se si facand flotari.....:D
Ingrediente Ciorba cu arome si culori tomnatice
cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura)
cca 200 g carnati de oaie subtiri, uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba)
2 morcovi nici prea mici nici prea mari
1 pastarnac
1 patrunjel
3 ardei rosii
3 cepe rosii mai mari
sare dupa gust
cca 60 ml ulei
apa cca 3 l