Ciorba cu arome si culori tomnatice

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba cu arome si culori tomnatice

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu arome si culori tomnatice

 

Eu cand am pofte, pai am, nu ma incurc.....si uite pofta ce-am poftit...achizitionasem de la Festivalul Cascavelei de la Valea Doftanei niste carnaciori de oaie, subtiri, uscati si un pic mai piscatori si, ce mi-am zis, astia merg la fix intr-o ciorba de fasole boabe...zis si facut.....acum sunt plina, abia mai pot sa scriu reteta....emoticon rostogolindu-se si facand flotari.....:D

Ingrediente Ciorba cu arome si culori tomnatice

cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura)

cca 200 g carnati de oaie subtiri, uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba)

2 morcovi nici prea mici nici prea mari

1 pastarnac

1 patrunjel

3 ardei rosii

3 cepe rosii mai mari

sare dupa gust

cca 60 ml ulei

apa cca 3 l

Categorii