CIORBA CU CARNE DE PASARE

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare CIORBA CU CARNE DE PASARE

Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusurile si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare. Se lasa sa mai fiarba 10 minute, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.

Ingrediente CIORBA CU CARNE DE PASARE

carne de pasare(spatele si aripile de pasare)

3 morcovi

1 patrunjel radacina

1 telina mica

1 ceapa

1 cescuta orez

50 g ulei( o cescuta)

200 g smantana

2 galbenusuri

1 lamaie(zeama)

1 legatura patrunjel

sare dupa gust

Categorii