Ciorba cu coasta afumata

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :) Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic. Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul ,ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite. Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa inca 5-10 minute de fierbere, turnam borsul pe care l-am dat separat intr-un clocot. Potrivim de sare, adaugam taiteii si mai lasam 5 minute sa clocoteasaca. La final adaugam verdeata tocata. O servim fierbinte cu ardei iute.

Ingrediente Ciorba cu coasta afumata

1kg coasta afumata (afumata in afumatoarea proprie)

3 cartofi

o ceapa

un morcov

ardei gras rosu si verde (am avut congelat)

telina (am avut congelata)

300 g rosii pt.ciorba (preparate in casa)

100 g taitei

1 l bor

sare

leustean si patrunjel

Categorii