Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza

Reteta culinara Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza

 

Pentru prima oara folosesc sfecla rosie la ciorba. Am vazut in ultimul timp pe aici pe la bucatarasii nostri, in special la moldovencele noastre care fac niste borsuri asa de bune de nu-ti mai trebuie felul doi:)) :P.... Eu nu pun nici oua in ciorbe, adica "zdrente" si m-am amuzat copios cand fiumeu a holbat niste ochi la ciorba si a intrebat ce-i asta???:)) Spre bucuria lui, bine ca s-a terminat, ca de, era fara carnita....dar delicioasa si foarte sanatoasa! >:D

Ingrediente Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza

1 ceapa rosie

1 dovlecel

2 morcovi

1 sfecla rosie

3 fire apio

2 radacini de patrunjel

2-3 linguri ulei de masline

1 ardei gras rosu sau galben

2 cartofi

3 rotocoale de taitei lati

2 oua

1 legatura patrunjel verde

500 ml zeama de varza

aproxitativ 3 litri apa

sare dupa gust

Categorii