Ciorba cu os de porc si raci umpluti

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba cu os de porc si raci umpluti

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu os de porc si raci umpluti

 

Eheeeeeeeee,de mult ma gandeam la o ciorbita cu "raci",dar nu-i venise randul.Cum am tot stat putin pe acasa ,i-am pus gand "rau" de ceva timp.E prima ciorba pe 2019:))))))  In timpul postului soacra mea facea ciorba de raci umpluti cu un aluat.Racii sunt ardei grasi, rosii cu coaja subtire.Se insira pe ata si se lasa la uscat.

Ingrediente Ciorba cu os de porc si raci umpluti

4 oase de porc

4 ardei "raci"

400 g. carne tocata

1 ceapa

1 legatura marar

1 ou

100 g. orez

sare

piper

cimbru

1 ceapa

1 morcov

1 radacina de telina mica

1 buc. pastarnac

1 ardei

300 ml. suc de rosii

250-300 ml. zeama de varza

1 legatura de leustean

Categorii