Ciorba cu perisoare de pui si oregano
Reteta culinara Ciorba cu perisoare de pui si oregano din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba cu perisoare de pui si oregano
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba cu perisoare de pui si oregano
Prin bucatarie am tot felul de vase si ustensile precum ii sta bine unui amator de gatit. De data aceasta, am pus la treaba Salad chef-ul cu ajutorul caruia am taiat milimetric de egal, legumele pentru ciorba. Am dat din nou de oreganao in sertarul cu condimente. Mi-am zis ca merge bine si cu carne de pui.
Ingrediente Ciorba cu perisoare de pui si oregano
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei
1 patrunjel radacina
1 felie telina
1 pahar bulion rosii
2 linguri ulei
sare
oregano maruntit
patrunjel verde
500 gr carne pui tocata
1 ou
2 linguri pesmet
2 linguri patrunjel verde tocat
1/2 lingurita oregano uscat
sare
piper