Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

Reteta culinara Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice
Am avut pusa la congelat o punguta cu ciuperci salbatice tocate mai marunt. De la inceput cand le-am pus la pastrare destinatia lor era sortita pentru perisoare. Ciorba o prezint in una din farfuriile vechi traditionale ramasa mostenire de la bunica Irina din Salaj
Ingrediente Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice
2 morcovi
1 felie telina
1 ceapa mare
1 gogosar
2 linguri ulei
2 linguri orez
sare
150 ml smantana
150 ml iaurt grecesc
zeama lamaie -optional
patrunjel verde
marar verde
Perisoare
- 700 gr carne tocata vita+ porc
-300 gr ciuperci salbatice tocate
-2 oua
-1 ceapa verde
-1 felie gogosar
- patrunjel verde
-sare
-piper
-2-3 linguri pesmet