Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

Reteta culinara Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

 

Am avut pusa la congelat o punguta cu ciuperci salbatice tocate mai marunt. De la inceput cand le-am pus la pastrare destinatia lor era sortita pentru perisoare. Ciorba o prezint in una din farfuriile vechi traditionale ramasa mostenire de la bunica Irina din Salaj

Ingrediente Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

2 morcovi

1 felie telina

1 ceapa mare

1 gogosar

2 linguri ulei

2 linguri orez

sare

150 ml smantana

150 ml iaurt grecesc

zeama lamaie -optional

patrunjel verde

marar verde

Perisoare

- 700 gr carne tocata vita+ porc

-300 gr ciuperci salbatice tocate

-2 oua

-1 ceapa verde

-1 felie gogosar

- patrunjel verde

-sare

-piper

-2-3 linguri pesmet

Categorii