Ciorba de burta
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de burta
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de burta
Pe cat este de gustoasa aceasta ciorba pe atat de mult le sperie pe gospodine cu ani in urma cand in comert nu se gasea burta de vitel curatata si prefiarta , Operatiunea de a o curata si fierbe era una anevoioasa iar pana ce era gata iti pierea pofta de aceasta delicioasa ciorba. Acum munca noastra este usurata gasind in comert burta prefiarta . Pe cât e de gustoasă, pe atât le speria pe gospodine cu ani în urmă, când în comerţ nu se găsea bruta curăţată şi prefiartă. "Operaţiunea" de curăţare şi fierbere era una anevoiasă şi până era gata ciorba, multe gospodine se plângeau că le „trecea pofta” de a mai mânca. Citeste mai mult: adev.ro/orrrj0 Pe cât e de gustoasă, pe atât le speria pe gospodine cu ani în urmă, când în comerţ nu se găsea bruta curăţată şi prefiartă. "Operaţiunea" de curăţare şi fierbere era una anevoiasă şi până era gata ciorba, multe gospodine se plângeau că le „trecea pofta” de a mai mânca. Citeste mai mult: adev.ro/orrrj0
Ingrediente Ciorba de burta
1 kg de rasol de carne vitel
1 kg burta de vita prefiarta refrigerata
3 foi de dafin
piper boabe
4 litri de apa
4 lingurite de sare
2 morcovi mari + 1 morcov mare ras
usturoi una capatana
5 galbenusuri de ou
300 ml de smantana de casa sau smantana pentru gatit care este mai indicata
zeama de pe ardei iute murat