Ciorba de burta in Italia

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de burta in Italia

Punem la fiert,osul de vita cu burta timp de 30 de minute cu 3l de apa, adaugam ceapa,telina,ardeiul si morcovul si mai fierbem timp de 20 min, dupa care scoatem legumele fierte si le frulam pana devin o crema omogena,apoi le adaugam din nou in ciorba si mai lasam 5 minute. Tragem oala de pe foc si potrivim de sare, iar pana se raceste un picut batem galbenusurile cu smantana dupa care le adaugam la ciorba si amestecam usor (nu se mai pune pe foc deoarece oul cu smantana la fiert se taie)in sfarsit adaugam 5 linguri de otet si 3 linguri de ulei, usturoiul dupa gust,piper si gata-i ciorba. Pofta buna!

Ingrediente Ciorba de burta in Italia

500g burta curatata

1 os de circa 200g de vita

1ardei gras mai mare sau doi mai mici

2 cepe

100gtelina (sedano) 100ml smantana

3 galbenusuri

5 linguri de otet

3 linguri de ulei

2 catei de usturoi sare si piper

Categorii