Ciorbă de caltaboș afumat

Reteta culinara Ciorbă de caltaboș afumat din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorbă de caltaboș afumat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorbă de caltaboș afumat

 

Am primit înainte de sărbători niște caltaboș afumat si, o dată cu el ,o rețetă de ciorbă. Este delicioasă și numai bună pentru perioada rece în care ne aflăm. Vă invit să o încercați și voi!

o bucată de caltaboș afumat 1 bucată de țelină 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 4 cartofi mari tăiați în sferturi 1 ou pastă de tomate borș după gust sare piper leuștean

Punem caltaboșul tăiat bucăți la fiert în apă rece.

După aproximativ 20 de  minute de fiert la foc mediu adăugăm ceapa tocată mărunt, răzătura de țelină, morcov și păstârnac și sferturile de cartofi și lăsăm să fiarbă totul până ce cartofii sunt gata .

Se pun pasta de tomate și borșul fierbinte.

Oul se bate bine și se adaugă în ciorbă amestecând cu o furculiță pentru a obține zdrențe .

Se potrivește gustul cu sare și piper și se dă oala deoparte de pe foc.

Se adaugă leuștean tocat.

Se poate servi după gust cu smântână, ceapă sau ardei iute .

Poftă bună!

Ingrediente Ciorbă de caltaboș afumat

o bucată de caltaboș afumat

1 bucată de țelină

1 morcov

1 păstârnac

1 ceapă

4 cartofi mari tăiați în sferturi

1 ou

pastă de tomate

borș după gust

sare

piper

leuștean

Categorii