Ciorba de caprioara cu rosii

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de caprioara cu rosii

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de caprioara cu rosii

 

Rețete de suflet

600 gr căprioară cu os 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 cartofi 1 lingura de orez 200 gr roșii piure sare piper negru 1 lingura ulei Leuștean verde

Se portioneaza carnea, se spala bine si se pune la fiert intr-o oala cu apa cat sa depaseasca 2-3 degete. Spumați bine și gătiți până se înmoaie. Se strecoară sucul într-un alt bol și se fierbe /. ​​Adăugați ceapa tocată mărunt, morcovul și păstârnacul tăiați cubulețe și cartofii mai mari tăiați cubulețe. După 10 minute adăugați orezul. Scoateți carnea de pe oase și puneți-o în supă împreună cu roșiile. Cand toate legumele sunt fierte, adaugam sare si piper, adaugam uleiul si aducem la fiert. Adauga leusteanul si stinge focul.

Ingrediente Ciorba de caprioara cu rosii

600 gr carne de caprioara cu os

1 ceapa

1 morcov

1 pastarnac

2 cartofi

1 lingura orez

200 gr rosii pasate

sare

piper negru macinat

1 lingura ulei

leustean verde

Categorii