Ciorba de caprioara cu tarhon si taietei subtiri

Reteta culinara Ciorba de caprioara cu tarhon si taietei subtiri din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de caprioara cu tarhon si taietei subtiri

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de caprioara cu tarhon si taietei subtiri

 

O ciorbita satioasa, densa,aromata, dar  saraca in calorii...  

 

INGREDIENTE
600 gr carne caprioara cu os 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 70 gr mazare boabe congelata 70 gr fasole verde congelata 250 gr rosii congelate taietei subtiri sare piper tarhon uscat patrunjel verde 2 oua 2 linguri de ulei Tinem carnea 1/2 de ora in apa rece. apoi o fierbem, de preferat intr-o oala sub presiune. Scoatem carnea de pe oase si strecuram zeama pentru a obtine o zeama limpede. In uleiul incins punem pe rand morcovii taiati cubulete, ceapa tocata fin, ardeiul taiat cubulete, mazarea si fasolea verde. Le lasam sa se inmoaie usor, apoi acoperim cu zeama de carne.Fierbem 15 minute, apoi adaugam bucatile de carne, rosiile, sare si piper. Cand rosiile au fiert completam cu zeama, adaugam sare daca mai este nevoie, tarhonul si taieteii. Fierbem 5 minute.Batem ouale intr-o cana si le lasam sa se prelinga in oala incet, pe dosul furculitei. Lasam sa mai dea 2-3 clocote, amestecand usor in oala pentru a desprinde zdrentele de ou si stingem focul. Punem patrunjelul verde tocat fin si acoperim cu un capac.

Ingrediente Ciorba de caprioara cu tarhon si taietei subtiri

600 gr carne caprioara cu os

1 ceapa

1 morcov

1 ardei gras rosu

70 gr mazare boabe congelata

70 gr fasole verde congelata

250 gr rosii congelate

taietei subtiri

sare

piper

tarhon uscat

patrunjel verde

2 oua

2 linguri de ulei

Categorii