Ciorba de ciuperci

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de ciuperci

Se curata legumele si se toaca (ceapa, morcov, patrunjel, telina). Se pun la fiert oasele de porc si legumele. Cind carnea de pe oase e aproape fiarta (dupa aproximativ 45 minute) se scot oasele si se curata carnea de pe ele.Se pune carnea inapoi in ciorba. Tot atunci se pun si ciupercile taiate fisii. Dupa 30 minute se adauga usturoiul zdrobit si felii de gogosar murat. Mai lasati 15 minute si adaugati sare, lamiie si otet dupa gust. Trageti oala de pe foc si faceti dresatura din doua galbenusuri si smintina. Se toarna in ciorba prin inglobare.

Ingrediente Ciorba de ciuperci

1 ceapa

2 morcovi

1/2 telina marime potrivita

1 patrunjel

300 gr oase de porc cu carne

500 gr ciuperci pleurotu

1 gogosar murat felii

5 catei de usturoi mari

2 galbenuse

300 gr smintina

otet

lamiie

sare

Categorii