Ciorba de conopida cu kaizer
Reteta culinara Ciorba de conopida cu kaizer din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de conopida cu kaizer
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de conopida cu kaizer
O ciorbita delicioasa a iesit.
INGREDIENTE
Curatam si spalam legumele. Taiem ceapa marunt, morcovul si ardeiul cubulete. Desfacem buchetelele de conopida de pe cotor, le spalam si le scurgem. Taiem kaizerul in bucatele mici. Intr-o oala punem uleiul si rumenim kaiserul. Cand este aproape gata punem morcovul, ceapa si ardeiul si lasam cu capac la foc mic. Amestecam usor din cand in cand pana legumele se inmoaie. Stingem cu apa, aproximativ 1 l si lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam conopida si mai fierbem pana se inmoaie si conopida. Adaugam sare, piper, maghiran. Batem smantana cu galbenusurile intr-un castron si turnam zeama fierbinte amestecand continuu. Varsam continutul castronului in vasul cu ciorba si mai lasam pana la primul clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul si usturoiul tocate fin. Servim ciorba fierbinte cu extra smantana si ardei iute.
Ingrediente Ciorba de conopida cu kaizer
150 gr kaizer
1 conopida mica
1 ceapa
1 morcov
1 ardei kapia
1 lingura ulei
2 galbenusuri
150 gr smantana grasa
sare
piper
maghiran uscat
patrunjel verde
2 catei de usturoi