Ciorba de fasole acrita cu corcoduse.

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de fasole acrita cu corcoduse.

Se pune fasolea la fiert .Dupa ce a dat citeva clocote ,se schimba apa,cu alta apa tot fierbinte .Se adauga un morcov, un patrunjel ,un ardei gras si o ceapa taiata marunt.Cind zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea ,rosiile si verdeata(marar,patrunjel,cozi de ceapa,leustean).Se lasa sa dea inpreuna citeva clocote si se adauga corcodusele .Se mai lasa citeva minute ,dar nu prea mult sa nu se fiarba prea tare corcodusile si se da la oparte. Ps . ciorba se poate servi rece ,sau fierbinte.

Ingrediente Ciorba de fasole acrita cu corcoduse.

3 L apa

300 g fasole uscata

zarzavat de supa,200 g rosii

verdeata,o ceasca de corcoduse verzi.

Categorii