Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate

Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) . O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna. In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar restul legumelor le taiem cubulete. Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit.Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta,fratilor!

Ingrediente Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate

350 g fasole

700 g coasta afumata

2 cepe

un morcov mare

ardei rosu si verde

o telina mica

200 ml suc de rosii

o frunza de dafin

cimbru

piper

sare

50 ml ulei

Categorii