Ciorba de fasole boabe noi - in parga
Reteta culinara Ciorba de fasole boabe noi - in parga din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de fasole boabe noi - in parga
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de fasole boabe noi - in parga
Boabele de fasole noi, inca necoapte, ne-uscate este pe placul meu. Pe aici se mai numeste fasole in parga. Atat de mult imi place incat oparesc boabe de fasole in parga si le pastrez la congelator pentru iarna. Este mult mai usoar pentru digestie, decat fasolea boabe uscata.
Ingrediente Ciorba de fasole boabe noi - in parga
4 maini sanatoase de fasole boabe in parga
2 morcovi
2 ardei verzi
2 rosii
1 ceapa alba
1 radacina patrunjel 1 ardei iute galben -rotund
1 frunza dafin
1 crenguta cimbru
1 inflorescenta marar uscat
1 lingura pasta ardei Kapia cu telina -productie proprie
3 tulpini leustean verde
500 gr costita afumata - de casa
patrunjel verde
sare -facultativ