Ciorba de fasole uscata

Reteta culinara Ciorba de fasole uscata din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de fasole uscata

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de fasole uscata

 

Am ales, de data aceasta, fasole albă, cu bobul mic, şi am hotărât ca aroma preponderentă să fie aceea a tarhonulu

Ingrediente Ciorba de fasole uscata

Pentru 6 - 8 porții:

500 g fasole boabe

300 g costiță afumată

250 g cârnați Debreţin

Un morcov

O ceapă

O rădăcină de pătrunjel

O bucată de țelină (cam 50 de grame)

2-3 linguri de ulei

O lingură de pastă de roșii

Două linguri de făinăO lingură de tarhon tocat şi conservat în sare

O linguriță de măghiran uscat

2-3 linguri de oțet, după gust

3 litri de apă

Categorii