Ciorba de fasole uscata
Reteta culinara Ciorba de fasole uscata din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de fasole uscata
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de fasole uscata
Am ales, de data aceasta, fasole albă, cu bobul mic, şi am hotărât ca aroma preponderentă să fie aceea a tarhonulu
Ingrediente Ciorba de fasole uscata
Pentru 6 - 8 porții:
500 g fasole boabe
300 g costiță afumată
250 g cârnați Debreţin
Un morcov
O ceapă
O rădăcină de pătrunjel
O bucată de țelină (cam 50 de grame)
2-3 linguri de ulei
O lingură de pastă de roșii
Două linguri de făinăO lingură de tarhon tocat şi conservat în sare
O linguriță de măghiran uscat
2-3 linguri de oțet, după gust
3 litri de apă