Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Reteta culinara Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.
Ingrediente Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
200 g fasole alba
200 g fasole rosie
200 g fasole pestrita
1 ciolan afumat de 1-1,2 kg
1 ceapa,
1 morcov
1 pastarnac
50 g telina
1 ardei gras rosu mare
3 rosii
1 cartof
50 g ketchup
100 ml suc de rosii
1 legatura marar si patrunjel
3 linguri de ulei
2 lingurite zahar
sare, piper, boia, cimbru, foi de dafin