Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Reteta culinara Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

 

Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.

Ingrediente Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

200 g fasole alba

200 g fasole rosie

200 g fasole pestrita

1 ciolan afumat de 1-1,2 kg

1 ceapa,

1 morcov

1 pastarnac

50 g telina

1 ardei gras rosu mare

3 rosii

1 cartof

50 g ketchup

100 ml suc de rosii

1 legatura marar si patrunjel

3 linguri de ulei

2 lingurite zahar

sare, piper, boia, cimbru, foi de dafin

Categorii