Ciorba de fasole uscata de post, cu marar
Reteta culinara Ciorba de fasole uscata de post, cu marar din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de fasole uscata de post, cu marar
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de fasole uscata de post, cu marar
Azi am gatit acasa la Timisoara.Pozele sunt cam intunecate, fiindca bucataria este mai in umbra si desi am facut cu blitzul sunt cam intunecate fapt pentru carei-mi cer scuze,dar ciorba va asigur ca a iesit super buna.Am mai scris 2 retete de ciorba de fasole dar fiecare este personalizata in felul ei ..
Ingrediente Ciorba de fasole uscata de post, cu marar
500 gr fasole boabe
4 morcovi potriviti ca si marime
2 radacini de patrunjel
1/2 telina
2ardei galbeni grasi
2 legaturi frunze marar verde
1 ardei iute
4 catei de usturoi
sare
piper
vegeta
cimbru
foaie de dafin
rosii
3 linguri otet
1 ceapa mare
2 linguri faina
ulei
boia