Ciorba de fasole uscata de post, cu marar

Reteta culinara Ciorba de fasole uscata de post, cu marar din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de fasole uscata de post, cu marar

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de fasole uscata de post, cu marar

 

Azi am gatit acasa la Timisoara.Pozele sunt cam intunecate, fiindca bucataria este mai in umbra si desi am facut cu blitzul sunt cam intunecate fapt pentru carei-mi cer scuze,dar ciorba va asigur ca a iesit super buna.Am mai scris 2 retete de ciorba de fasole dar fiecare este personalizata in felul ei ..

Ingrediente Ciorba de fasole uscata de post, cu marar

500 gr fasole boabe

4 morcovi potriviti ca si marime

2 radacini de patrunjel

1/2 telina

2ardei galbeni grasi

2 legaturi frunze marar verde

1 ardei iute

4 catei de usturoi

sare

piper

vegeta

cimbru

foaie de dafin

rosii

3 linguri otet

1 ceapa mare

2 linguri faina

ulei

boia

Categorii