Ciorba de fasole verde cu carne de pui

Reteta culinara Ciorba de fasole verde cu carne de pui din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de fasole verde cu carne de pui

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de fasole verde cu carne de pui

 

Eu ador supele si niciodata nu respect o anumita reteta-ma adaptez la ce am in frigider . De data asta am profitat ca am avut fasole verde si carne de cocos . A iesit o ciorbita de legume acrisoara minunata! Trebuie sa o impartasesc si cu voi.

Carne de pui (cateva bucati) fasole verde (aprox 300 gr) 2 cartofi dovlecel (jumate) 2 morcovi 1 ceapa varza ardei gras 3 rosii zemoase 1 cescuta de bulion sare, piper, patrunjel verde oteti dupa gust

Bucatile de carne (eu am folosit piept, coaste si gat ) se spala si se un in oala la fiert. Deoarece eu am avut carne de cocos de casa am fiert carnea in oala cu presiune (cucta) cca 25 minute in apa cu sare.

   Intre timp pregatim legumele-le curatam si le taiem cubulete -dupa plac. Le adaugam  in oala pe rand-prima data fasolea rupta in bucati, varza ,ceapa, ardeiul si morcovii. Dupa 15 minute punem si rosiile -apoi la urma dovlecelul cu cartoful. Lasam sa fie toate bine fierte-gustam de sare, piper si la final punem bulionul si cand e totul foert patrunjel proaspat tocat. Daca aveti leustean e foarte bun dar eu nu am avut.

 

Ingrediente Ciorba de fasole verde cu carne de pui

Carne de pui (cateva bucati)

fasole verde (aprox 300 gr)

2 cartofi

dovlecel (jumate)

2 morcovi

1 ceapa

varza

ardei gras

3 rosii zemoase

1 cescuta de bulion

sare, piper, patrunjel verde

oteti dupa gust

Categorii