Ciorba de hrean (ultra-rapida si anti-mahmureala)

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de hrean (ultra-rapida si anti-mahmureala)

- Morcovul, ceapa şi hreanul, se pun la fiert cu 1,5 l apă şi sare, cca 10 minute, până se înmoaie. - Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul pisat şi ierburile aromatice (toate sau numai cele care vă plac). - Se drege cu oul frecat cu smântână şi muştar şi subţiat cu puţină supă fierbinte. Notă: Se poate consuma şi rece. Poze nu am, dar vă pot spune că aduce la aspect cu ciorba de burtă.

Ingrediente Ciorba de hrean (ultra-rapida si anti-mahmureala)

100 g hrean proaspăt ra

1 morcov mijlociu dat pe răzătoare

1 ceapă mică tăiată mărunt

sare (sau delicat

sau vegeta)

2-3 căţei de usturoi pisati

1 ou

1 linguriţă muştar

150 gr smântână

1/2 linguriţă de busuioc şi cimbru măcinat

- frunze de ţelină şi pătrunjel

după gust

Categorii