Ciorba de legume

Reteta culinara Ciorba de legume din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de legume

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de legume

 

Vremea rece de afară ne îndeamnă să mâncăm o supă fierbinte plină de legume.

1 morcov 1 ceapă 1 ardei gras rosu 2 dovleci tineri 200 gr naut fiert in prealabil 150 gr piure de rosii 1 lingura ulei sare piper negru proaspăt măcinat patrunjel verde

Curatam si spalam legumele. Taiem morcovii cubulete mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovlecelul in semi-ronde. Încinge uleiul într-o oală. Se adauga morcovul, ardeiul gras si se presara putina sare.

Cand s-au inmuiat putin se adauga ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat putin se adauga, se opreste cu apa fierbinte si se adauga dovlecelul. Adăugați piureul de roșii după ce legumele s-au fiert timp de 15 minute. După ce roșiile au fiert aproximativ 10 minute, adăugați năutul, sare și piper după gust. Dacă este necesar, mai adăugați apă și fierbeți încă 5 minute. Opreste focul si adauga patrunjelul verde.

Ingrediente Ciorba de legume

1 morcov

1 ceapa

1 ardei gras rosu

2 dovlecei tineri

200 gr naut fiert in prealabil

150 gr rosii pasate

1 lingura ulei

sare

piper negru proaspat macinat

patrunjel verde

Categorii