Ciorba de legume
Reteta culinara Ciorba de legume din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de legume
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de legume
Vremea rece de afară ne îndeamnă să mâncăm o supă fierbinte plină de legume.
1 morcov 1 ceapă 1 ardei gras rosu 2 dovleci tineri 200 gr naut fiert in prealabil 150 gr piure de rosii 1 lingura ulei sare piper negru proaspăt măcinat patrunjel verdeCuratam si spalam legumele. Taiem morcovii cubulete mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovlecelul in semi-ronde. Încinge uleiul într-o oală. Se adauga morcovul, ardeiul gras si se presara putina sare.
Cand s-au inmuiat putin se adauga ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat putin se adauga, se opreste cu apa fierbinte si se adauga dovlecelul. Adăugați piureul de roșii după ce legumele s-au fiert timp de 15 minute. După ce roșiile au fiert aproximativ 10 minute, adăugați năutul, sare și piper după gust. Dacă este necesar, mai adăugați apă și fierbeți încă 5 minute. Opreste focul si adauga patrunjelul verde.Ingrediente Ciorba de legume
1 morcov
1 ceapa
1 ardei gras rosu
2 dovlecei tineri
200 gr naut fiert in prealabil
150 gr rosii pasate
1 lingura ulei
sare
piper negru proaspat macinat
patrunjel verde