Ciorba de legume, cu afumaturi

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de legume, cu afumaturi

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de legume, cu afumaturi

 

Ce poate fi mai bun, în aceste prime zile reci de toamnă, decât o ciorbă de legume, cu afumături? Asta am gândit la un moment dat zilele trecute, când nu mai știam ce să gătesc. Așa că odată decizia luată, am trecut urgent la treabă și în scurt timp, ciorbița răspândea din farfurii, mirosuri tentante... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă.

Ingrediente Ciorba de legume, cu afumaturi

3 morcovi

2 pătrunjei

1/2 țelină

4 cartofi roz

2 roșii medii

2 cepe

4 căței de usturoi

1 ardei gras verde

1 ardei gras roșu

ulei de floarea soarelui pentru călit

350 grame de afumături (cârnați afumați de porc și kaiser)

1 legătură de frunze de pătrunjel

sare

piper

cimbru

Categorii