Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Reteta culinara Ciorba de loboda din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de loboda

Timp de preparare
60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare
Ciorba de loboda

 

Ciorba de loboda cu oua intregi, dar si cu putina carne. Nu se putea altfel :) 

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1608565182578-0'); });

 

INGREDIENTE
1 piept de pui 1 ceapa mare 1/2 telina mica 2-3 cartofi 15-20 frunze de loboda verde 2 linguri pasta de tomate sare 1 iaurt cremos mic /140 gr ( Cremosso am folosit) marar verde

Tocam ceapa cubulete, la fel si cartofii si pieptul de pui. Adaugam 1 litru de apa si punem la fiert pentru 25 de minute.

Adaugam pasta de tomate si loboda tocata marunt. Adaugam inca o cana de apa si lasam sa fiarba inca 10-15 minute.

Adaugam ouale ( spargem oul si ii dam drumul in ciorba fara coaja). Acestea se vor pastra intregi in ciorba.

Lasam inca 20 de minute la fiert, adaugam sare dupa gust si marar verde tocat marunt. Lasam ciorba la racorit 10 minute. Punem iaurtul intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de ciorba. Amestecam bine si turnam amestecul cu iaurtul in oala cu ciorba. Pofta buna!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina mica
  • 2-3 cartofi
  • 15-20 frunze de loboda verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • 1 iaurt cremos mic /140 gr ( Cremosso am folosit)
  • marar verde

Categorii

Retete similare