Ciorba de melci/ dshish bel baboush
Reteta culinara Ciorba de melci/ dshish bel baboush din categoria Ciorbe. Specific Tunisia. Cum sa faci Ciorba de melci/ dshish bel baboush
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de melci/ dshish bel baboush
Prima data cand am mancat melci. Sotul meu m-a invatat sa gatesc aceasta reteta si desi am fost putin reticenta chiar mi-au placut. In Tunisia melcii se mananca mai ales iarna in anotimpul lor ploios cand multi oameni ii vand la piata.
Ingrediente Ciorba de melci/ dshish bel baboush
4 lg mari de pasta de tomate concentrata
aprox 5 lg ulei masline sau f-soarelui
2 lgt tebel
1lgt boia
4-5 catei de usturoi
piper/ sare
dshish( grau macinata)
1 legatura patrungel
1/2 legatura telina frunze
1/2 legatura frunze sfecla
40 melci (de gradina)
zeama de lamaie(opt)