Ciorba de miel cu rosii

Ciorbă de miel reţetă. Reteta culinara Ciorba de miel cu rosii din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de miel cu rosii

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de miel cu rosii

 

Rețete de Paște Desigur, din meniul de Paște nu poate lipsi ciorba de miel, acrisă după propriul gust și condimentată integral cu zada verde.

500 gr miel cu os 1 link ceapa verde 1 morcov mare 1 bucată de păstârnac 300 ml piure de roșii sare piper negru Leuștean verde Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece sa o acopere si sa depaseasca. Intre timp se curata, se spala si se taie cubulete morcovul si pastarnacul, iar ceapa verde se toaca marunt, separand partea alba de cea verde. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul, pastarnacul si partea alba de ceapa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam rosiile, sare si piper dupa gust. Cand rosiile au fiert adaugam partea verde de ceapa si leusteanul tocat marunt si mai aducem 2-3 clocote.

Ingrediente Ciorba de miel cu rosii

500 gr carne de miel cu os

1 legatura ceapa verde

1 morcov mare

1 bucata pastarnac

300 ml rosii pasate

sare

piper negru macinat

leustean verde

Categorii