Ciorba de naut cu afumatura

Reteta culinara Ciorba de naut cu afumatura din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de naut cu afumatura

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de naut cu afumatura

400-450 gr coaste afumate 1 conserve de naut preferat / 400 gr 1 ceapă mare 1 morcov 1 ardei gras rosu 1/2 telina mica 1/2 dovlecel 3 linguri pasta de rosii 30-50 ml ulei frunze de telina sare

Mai întâi, căliți ceapa tăiată cubulețe împreună cu morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici, cu coastă afumată. Lăsați-le să fiarbă 8-10 minute.

Se adauga apa, pasta de rosii si naut fiert. Acoperiți oala cu un capac și gătiți timp de 20-25 de minute.

Adăugați dovleceii tăiați cubulețe și țelina și ardeiul tăiat juliană. Se mai lasa la fiert inca 15 minute. La sfarsit se adauga sare si se adauga verdeata tocata marunt. Poftă bună!

Ingrediente Ciorba de naut cu afumatura

400-450 gr costita afumata

1 conserva de naut prefiert/ 400 gr

1 ceapa mare

1 morcov

1 ardei gras rosu

1/2 telina mica

1/2 dovlecel

3 linguri pasta de tomate

30-50 ml ulei

frunze de telina

sare

Categorii