Ciorba de naut cu afumatura
Reteta culinara Ciorba de naut cu afumatura din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de naut cu afumatura
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de naut cu afumatura
Mai întâi, căliți ceapa tăiată cubulețe împreună cu morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici, cu coastă afumată. Lăsați-le să fiarbă 8-10 minute.
Se adauga apa, pasta de rosii si naut fiert. Acoperiți oala cu un capac și gătiți timp de 20-25 de minute.
Adăugați dovleceii tăiați cubulețe și țelina și ardeiul tăiat juliană. Se mai lasa la fiert inca 15 minute. La sfarsit se adauga sare si se adauga verdeata tocata marunt. Poftă bună!
Ingrediente Ciorba de naut cu afumatura
400-450 gr costita afumata
1 conserva de naut prefiert/ 400 gr
1 ceapa mare
1 morcov
1 ardei gras rosu
1/2 telina mica
1/2 dovlecel
3 linguri pasta de tomate
30-50 ml ulei
frunze de telina
sare