Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon. Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic. Cand a fiert carnea de pe oase , adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete. Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa aptoximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare. Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Ingrediente Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

1 kg oase de porc

o ceapa mare

un morcov

ardei gras(congelat)

telina(congelata)

o mana fasole verde( congelata)

2 cartofi

200 g rosii pentru iarna

700 ml zeama de varza(sau dupa gust)

sare

leustean

patrunjel

Categorii