Ciorba de perisoare cu bors si leustean

Reteta culinara Ciorba de perisoare cu bors si leustean din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu bors si leustean

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu bors si leustean

 

INGREDIENTE
1/2 kg carne tocata de porc 1 ou 1/2 lingurita cimbru uscat 1 cescuta de orez cca 3l apa rece 2 morcovi mari 1 ceapa potrivita 1 pastarnac 1/4 telina 2-3 linguri de ulei 1/4 lingurita mix din boabe de piper 2 linguri pasta de tomate 1/4 l bors din comert 2 foi de dafin leustean proaspat tocat dupa gust sare si piper dupa gust

Ingrediente Ciorba de perisoare cu bors si leustean

1/2 kg carne tocata de porc

1 ou

1/2 lingurita cimbru uscat

1 cescuta de orez

cca 3l apa rece

2 morcovi mari

1 ceapa potrivita

1 pastarnac

1/4 telina

2-3 linguri de ulei

1/4 lingurita mix din boabe de piper

2 linguri pasta de tomate

1/4 l bors din comert

2 foi de dafin

leustean proaspat tocat dupa gust

sare si piper dupa gust

Categorii