Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

Reteta culinara Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

 

Care a fost verdictu " hmm mama ,e cea mai buna ciorba " .Dragos imi spunea"mama ,daca pui reteta pe calculator acolo la retetele tale ,sa scri titlu mare " cea mai buna ciorba de perisoare"dar sa nu spui ca eu am zis............

Ingrediente Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

300 g piept de curcan  (dar merge foarte bine si cu  piept de pui)

4 morcovi  potiviti

1 bucata telina mica

1 ceapa

frunze de patrunjel verde

1 ou

sare

piper alb

fidea fina (masura mea a fost  1 canita mai mica de cafea)

200 pasta de tomate

500 ml zeama de varza(moare)

3 linguri ulei masline

Categorii