Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate
Reteta culinara Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate
Care a fost verdictu " hmm mama ,e cea mai buna ciorba " .Dragos imi spunea"mama ,daca pui reteta pe calculator acolo la retetele tale ,sa scri titlu mare " cea mai buna ciorba de perisoare"dar sa nu spui ca eu am zis............
Ingrediente Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate
300 g piept de curcan (dar merge foarte bine si cu piept de pui)
4 morcovi potiviti
1 bucata telina mica
1 ceapa
frunze de patrunjel verde
1 ou
sare
piper alb
fidea fina (masura mea a fost 1 canita mai mica de cafea)
200 pasta de tomate
500 ml zeama de varza(moare)
3 linguri ulei masline