Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

 

INGREDIENTE
500 gr. carne tocata (amestec porc+vita) 1 ou mare de casa 5-6 linguri orez sare si piper dupa gust patrunjel verde oregano 2 cepe verzi 2 linguri ulei 1 cutie rosii pasate (500gr.) 1 foaie de dafin 1 lingurita seminte de mustar 1 adei kapia rosu 1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov_pastarnac+telina+gogosar) 2l apa plata leustean verde dupa gust

Ingrediente Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)

1 ou mare de casa

5-6 linguri orez

sare si piper dupa gust

patrunjel verde

oregano

2 cepe verzi

2 linguri ulei

1 cutie rosii pasate (500gr.)

1 foaie de dafin

1 lingurita seminte de mustar

1 adei kapia rosu

1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov_pastarnac+telina+gogosar)

2l apa plata

leustean verde dupa gust

Categorii