Ciorba de perisoare cu tarhon
Reteta culinara Ciorba de perisoare cu tarhon din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu tarhon
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu tarhon
Ciorba de perisoara e una dintre mancarurile clasice pe care trebuie sa stii sa o faci bine. Nu de alta, dar nimeni nu refuza o portie. Mai sus gasesti reteta video pas cu pas!
Ingrediente Ciorba de perisoare cu tarhon
1 kg de carne de vita taiata cubulete
600 g de carne de vita si porc tocata
100 g de orez dat intr-un clocot in prealabil
2 morcovi
2 ardei
2 buc de pastarnac
2 cepe
2 rosii decojite
2 radacini de patrunjel
1 telina mai mica
2 oua
2 lingurite de paprika afumata
1 lingurita de ienibahar macinat
1 legatura de patrunjel proaspat tocat
cate ½ legatura de tarhon, coriandru si leustean tot tocate
200 g smantana grasa
100 g de smantana de gatit
bors
sare si piper dupa gust