Ciorba de perisoare cu tarhon

Reteta culinara Ciorba de perisoare cu tarhon din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu tarhon

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu tarhon

 

Ciorba de perisoara e una dintre mancarurile clasice pe care trebuie sa stii sa o faci bine. Nu de alta, dar nimeni nu refuza o portie.  Mai sus gasesti reteta video pas cu pas!   

Ingrediente Ciorba de perisoare cu tarhon

1 kg de carne de vita taiata cubulete

600 g de carne de vita si porc tocata

100 g de orez dat intr-un clocot in prealabil

2 morcovi

2 ardei

2 buc de pastarnac

2 cepe

2 rosii decojite

2 radacini de patrunjel

1 telina mai mica

2 oua

2 lingurite de paprika afumata

1 lingurita de ienibahar macinat

1 legatura de patrunjel proaspat tocat

cate ½ legatura de tarhon, coriandru si leustean tot tocate

200 g smantana grasa

100 g de smantana de gatit

bors

sare si piper dupa gust

Categorii