Ciorba de perisoare cu varza rosie

Reteta culinara Ciorba de perisoare cu varza rosie din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu varza rosie

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu varza rosie

 

INGREDIENTE
500 gr carne tocata de porc 1 ou 70 gr orez 1 ceapa mica tocata sare cimbru marar piper dupa gust 4 morcovi 2 cepe medii 1 varza mica rosie 1 ardei rosii 1 ardei gras galben 3 linguri ulei de floarea soarelui 1 lingurita bobite de mustar 200 ml suc de rosii 1 foaie de dafin patrunjel si telina verde proaspat tocate 5 l apa plata

Ingrediente Ciorba de perisoare cu varza rosie

500 gr carne tocata de porc

1 ou

70 gr orez

1 ceapa mica tocata

sare

cimbru

marar

piper dupa gust

4 morcovi

2 cepe medii

1 varza mica rosie

1 ardei rosii

1 ardei gras galben

3 linguri ulei de floarea soarelui

1 lingurita bobite de mustar

200 ml suc de rosii

1 foaie de dafin

patrunjel si telina verde proaspat tocate

5 l apa plata

Categorii