Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume

 

O ciorbica foarte buna si satioasa. Imi plac ciorbele cu multe legume chiar daca au si carne, asa ca o prepar destul de des, fiind una din ciorbele preferate de noi.

Ingrediente Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume

1 ceapa

2 morcovi potriviti

1 ardei gras

o bucata de telina

1 tija apio

3 buchetele brocolii

2 fire ceapa verde

1 legatura patrunjel

1 legatura leustean

putin ulei pentru inmuiat legumele

2 rosii (curatate de pielita)

350-400 ml bors

4 l apa

sare, piper dupa gust

PERISOARE

750 gr carne de pui tocata

1 ou

50 gr orez

sare, piper

cimbru uscat

1 lingura de faina

Categorii