Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume
O ciorbica foarte buna si satioasa. Imi plac ciorbele cu multe legume chiar daca au si carne, asa ca o prepar destul de des, fiind una din ciorbele preferate de noi.
Ingrediente Ciorba de perisoare din carne de pui si multe legume
1 ceapa
2 morcovi potriviti
1 ardei gras
o bucata de telina
1 tija apio
3 buchetele brocolii
2 fire ceapa verde
1 legatura patrunjel
1 legatura leustean
putin ulei pentru inmuiat legumele
2 rosii (curatate de pielita)
350-400 ml bors
4 l apa
sare, piper dupa gust
PERISOARE
750 gr carne de pui tocata
1 ou
50 gr orez
sare, piper
cimbru uscat
1 lingura de faina