Ciorba de perisoare din ciuperci

Reteta culinara Ciorba de perisoare din ciuperci din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare din ciuperci

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare din ciuperci

 

INGREDIENTE
1 ceapa mare 1 ardei kapia rosu 200 gr varza proaspata tocata 1 borcan legume pentru ciorbe (pastarnac, telina, morcov, patrunjel) 3 linguri ulei de floarea soarelui 1/2 cutie rosii pasate 2,5 l apa plata sare si piper dupa gust 1 foaie de dafin Perisoare: 500 gr ciuperci 7 linguri cu varf de faina alba 1/2 lingurita turmeric busuioc uscat 3 linguri ulei verdeata (marar, patrunjel, telina)

Ingrediente Ciorba de perisoare din ciuperci

1 ceapa mare

1 ardei kapia rosu

200 gr varza proaspata tocata

1 borcan legume pentru ciorbe (pastarnac, telina, morcov, patrunjel)

3 linguri ulei de floarea soarelui

1/2 cutie rosii pasate

2,5 l apa plata

sare si piper dupa gust

1 foaie de dafin

Perisoare:

500 gr ciuperci

7 linguri cu varf de faina alba

1/2 lingurita turmeric

busuioc uscat

3 linguri ulei

verdeata (marar, patrunjel, telina)

Categorii