Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse
Cine nu isi aduce aminte de ciorbele bunicii, acrite cu corcoduse verzi sau agurida sau zarzarele? Asa am gatit si eu ciorbica asta si a iesit un deliciu care merita incercat si profitat din plin de vitaminele delicioaselor si parfumatelor corcoduse, in plus este si o mancarica BIO!! Este perioada lor si sa profitam din plin!
Ingrediente Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse
2 maini de corcoduse verzi, crude
1 ardei galben,
1 ardei rosu,
2-3 rosii coapte,
2 cartofi,
1 ceapa uscata sau o legatura de ceapa verde,
1 morcov,
1 legatura patrunjel cu radacina,
o bucatica de telina,
o mana de pastai de fasole verde,
2 linguri de orez cu bob rotund,
3-4 oua,
sare,
marar verde,
cateva fire de leustean verde,
cca 2-2,5 l apa,
cca 1 kg carne de pasare de curte (piept de pui)