Ciorba de peste
Reteta culinara Ciorba de peste din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de peste
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de peste
Nu stiu cat de mult va place voua ciorba de peste dar noua ne place foarte mult si imi pare rau ca nu fac mai des pentru ca este o ciorba usoara si delicioasa, numai buna in zilele cu dezlegare la peste si chiar si in timpul anului. De data aceasta am facut cu peste alb, oceanic, nu cu peste de rau, si a iesit o minunatie de ciorba acrita cu bors si dreasa cu leustean verde!
Ingrediente Ciorba de peste
Ingrediente: pentru o oala de 4 l
2 pesti (500 gr fiecare, curatati de mate si solzi) eu am folosit tilapia
o ceapa
1 morcov mare (sau 2 mai mici)
o radacina de telina sau 2-3 tije verzi
1 pastarnac
1 litru bors acru (sau dupa gust)
sare
3 linguri orez
ulei (4-5 linguri)
250 ml suc de rosii facut in casa
leustean si patrunjel verde