Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza
Reteta culinara Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza
Este pentru prima oara cand acresc ciorba cu zeama de varza! Desi am vazut ca multa lume foloseste zeama de varza pentru a acri ciorbele, eu eram cam sceptica! Aveam ceva oase de porc in congelator si am zis ca merg bine la o ciorba. Am folosit zeama de varza, am zis macar o data sa fac, de curiozitate! Doamne cat de buna a iesit! Spun eu, mofturoasa, mofturoaselor! Mi-a placut mult si chiar am sa mai repet cu pui si alte ingrediente!
INGREDIENTE
Ingrediente Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza
bucati de oase de porc cu carne de tara
1 coasta afumata
1 ceapa
1 morcov
1 ardei rosu
1/2 ardei galben
1 pastarnac
o felie telina
3 cartofi
250 gr rosii decojite in suc propriu
1/2 legatura patrunjel verde
1/2 legatura leustean verde
sare
piper
1 lingura amestec de legume uscate
1 foaie de dafin
zeama de varza pentru acrit