Ciorba de pui cu branza topita cu smantana
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de pui cu branza topita cu smantana
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de pui cu branza topita cu smantana
O ciorba delicioasa, satioasa, am fost sceptica la inceput dar rezultatul a fost pe masura.
INGREDIENTE
Pentru inceput cartofii curatati si taiati cubulete ii punem in apa cu sare la fiert.
Separat intr-o tigaie calim in untul topit, ceapa si morcovul taiat cubulete.
In apa in care au fiert cartofii pe jumatate, adaugam ceapa, morcovul calit, pieptul de pui taiat cubulete si branza topita. O lasam sa fiarba si adaugam la sfarsit dupa gust sare, piper si patrunjel verde.
Ingrediente Ciorba de pui cu branza topita cu smantana
1 piept de pui
1 ceapa mare
2 morcovi
3 cartofi potriviti
50 gr de unt
270 gr branza topita cu smantana
sare
piper