Ciorba de pui cu legume
Reteta culinara Ciorba de pui cu legume din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de pui cu legume
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de pui cu legume
Grădina a început să mă răsplătească cu fructele sale și am profitat de ocazie pentru a face o ciorbă de vară delicioasă (eu zic că pot) cu multe legume și niște pui.
1 kg aripioare de pui 5 cepe 10 crengute de ceapa verde 2 dovleci mai mici 2 morcovi 1 pastranac 1 ardei gras rosu 1/2 kg conserve de fasole galbenă 300 g amestec de roșii și ardei 6-7 legume rosii (corcoduse) pentru acris mărar sare aproximativ 4 l de apăMai intai am curatat aripioarele si le-am spalat, apoi le-am fiert intr-o oala de 5 l, am adaugat putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adunat spuma formata. In timp ce aripioarele fierbeau mi-am pregatit legumele, le-am curatat si taiat. Am tăiat ceapa în bucăți mici, atât uscate, cât și verzi. Morcovul si pastarnacul le-am taiat cubulete mici, la fel si ardeiul gras. Am spart fasolea în bucăți mai mici și dovlecelul în cuburi mai mari. Dupa ce am adunat spuma am adaugat ceapa, morcovii, pastarnacul si ardeii. Cand au fiert am adaugat fasolea si am lasat sa fiarba, apoi am adaugat dovleceii si rosiile cu ardei. Toate legumele cad sau fierb bine, am adaugat legumele, am ajustat sarea si am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute. Am stins focul si am adaugat maghiranul tocat. Este o supa care se poate consuma atat rece cat si calda, cu ceapa sau ardei, dupa preferinta. Bucura-te de masa ta !
Ingrediente Ciorba de pui cu legume
1 kg aripi de pui
5 cepe
10 fire de de ceapa verde
2 dovlecei mai micuti
2 morcovi
1 pastranac
1 ardei gras rosu
1/2 kg fasole galbena lata
300 g amestec de rosii cu ardei
6-7 zarzare ( corcoduse) rosii pt. acrit
marar
sare
cca 4 l apa